8 DE JUNY
PREU: 20€
IN SITU: 25€

MAPA DE SERVEIS

INFORMACIÓ GENERAL

 • El recorregut estarà totalment senyalitzat. Tot i així, qui ho desitgi, podrà descarregar el track el divendres dia 7/06 a les 21:00 h.
 • Es preveu un temps total de 4,5 hores per poder realitzar tot l’enduro.
 • És deure de tots els corredors participar de forma respectuosa i esportiva.
 • És deure esportiu i moral de tot participant socórrer un altre participant que hagi sofert un accident greu.
 • Cada participant serà responsable de la seva actuació a la prova. El corredor decidirà per ell mateix, en cas de sofrir un accident, si decideix seguir participant, a excepció què el personal sanitari o director de cursa decideixi excloure’l per raons de seguretat o motius de salut.
 • El recorregut per on passa la prova, en la seva totalitat, són camins privats, es demana no fer públic el track de la prova.

ORGANITZADOR I UBICACIÓ:

 El proper 8 de juny de 2024, el CLUB ESPORTIU PROMOTOR SPORTS organitza a Les Comes, Súria (Barcelona) LA PEDALADA, una pedalada no cronometrada per la finca de Les Comes.

Direcció: Carretera C-55 P.K: 43,5  08260 Súria (Barcelona). Coordenades 41º 48’ 04’’ N, 1º 46’ 05’’ E.

COM ARRIBAR

La Pedalada és per a bicicletes Bicicletes Tot Terreny o Mountain Bike, tant amb assistència d’un motor elèctric com de bicicletes de tipus muscular.

DADES TÈCNIQUES:

La sortida i arribada principal es realitzarà a la masia de la finca de Les Comes.

La inscripció i la participació a La Pedalada implica l’acceptació d’aquest reglament. Cada participant ha d’acceptar, respectar i seguir aquestes regles en benefici de tots els altres participants, el medi ambient i el bon desenvolupament de l’activitat.

En cap cas no es lliuraran dorsals que no corresponguin a l’interessat.

HORARIS:

DIVENDRES

 • Zona d’acampada: A partir de les 18:00 h.

DISSABTE

 • Verificacions administratives i entrega de dorsals: De 07:30 h a les 9:00 h.
 • Sortida: 09:30 h

La sortida al recorregut es farà davant de la carpa sota l’arc de sortida.

Es donarà un màxim de 4 hores per finalitzar el recorregut. A les 14:30 h passarà el vehicle escombra per tancar la prova.

És obligatori l’ús de casc.

RECORREGUT:

El recorregut estarà totalment senyalitzat, però a més, qui ho vulgui, també es podrà descarregar el track el divendres a les 21:00 h. Al llarg del recorregut de la Pedalada hi haurà cintes de confirmació i fletxes.

El recorregut de LA PEDALADA és de dificultat mitjana-alta. Inclou ascensions exigents i trams tècnics en descens. És responsabilitat del participant decidir si ho pot superar muntat a la bici. L’organització no és responsable d’accidents relacionats amb la destresa de cada participant o el nivell de forma física.

AVITUALLAMENTS

Hi haurà un 1 avituallament (el recorregut hi passarà dos cops).

En aquests hi haurà punts d’escombraries on els participants han de llençar totes les deixalles, llençar escombraries al llarg del recorregut suposa la desqualificació i pèrdua de dret de sortir a les llistes de temps.

 INSCRIPCIONS:

Les inscripcions s’han de tramitar a la web https://www.lescomesbtt.com

Tancament d’inscripcions: A la pàgina web estaran obertes fins al divendres 24 de maig a les 18 hores i es permetrà la inscripció in situ a Les Comes fins a les 9:00 h del dissabte 8 de juny.

Preu d’inscripció: 20€  (25€ in situ)

*En cas de desqualificació o abandonament, la quota d’inscripció no serà reemborsada ni totalment ni parcialment.

 Política de cancel·lació i canvis (respecte al preu d’inscripció): Fins a 15 dies abans de la prova (24/05/2024): sense penalització. A partir d’aquesta data, no reemborsable.

 La inscripció inclou:

 • Atenció al participant: info@lescomesbtt.com o trucant al 93 868 25 60
 • Dorsals numerats.
 • Informació de l’esdeveniment: perfils d’etapa, zones d’avituallament
 • Vehicles 0 i escombra (obrir i tancar carrera).
 • Avituallaments líquids i sòlids dins del recorregut.
 • Assistència mèdica durant l’horari de la prova.
 • Àrea de rentat de bicicletes.
 • Serveis i dutxes per a tots els participants.
 • Obsequi de Welcome Pack.

CIRCULACIÓ PEL RECINTE:

La velocitat màxima per circular per les zones d’accés a les instal·lacions o aparcament és de 10 km/h. Circuleu amb precaució, la prioritat a les zones d’accés i/o aparcament serà sempre del vianant.

ÉS TOTALMENT PROHIBIT CIRCULAR AMB CAP VEHICLE MOTORITZAT PER LES COMES AL LLARG DE TOT EL CAP DE SETMANA. TAMBÉ ESTÀ PROHIBIT LA UTILITZACIÓ DE “REMUNTADORS” MECÀNICS.